Sa facem cunostinta

Agentie Marketing Online SmartPPC – dezvoltam campanii PPC eficiente, cu bugete reduse.

Despre noi.

Creăm experiențe digitale care stimulează creșterea afacerii prin strategii puternice, gândire creativă și o strânsă colaborare cu clienții noștri.

Fie că aveți nevoie de o soluție de ultimă generație, de expertiză pentru a crește vizibilitatea organică sau de campanii PPC performante, echipa noastră de experți vă poate ajuta. Sunteți gata să vă dezvoltați cu SmartPPC?

Dezvoltăm împreună,

un viitor prosper afacerii tale.

Aici, la SmartPPC, ne-am specializat în realizarea de strategii de marketing digital omni-canal care să conducă la creșterea afacerii tale. De asemenea, ne mândrim cu crearea unor relații pe termen lung cu clienții noștri, construite pe baza încrederii și a rezultatelor. Acesta este motivul pentru care partenerii noștri văd SmartPPC ca pe o extensie a afacerii lor.

Te-ai întrebat vreodată dacă strategia ta de online marketing oferă rezultate optime? Poate simți că o gândire nouă te-ar putea ajuta să obți o creștere de clienți?

agentie marketing bucuresti
agentie marketing online
agentie online makerting bucuresti
 • SmartPPC îți oferă specialiști în marketing care se pricep foarte bine la ceea ce fac și are o vastă experiență în lucrul cu diferite tipuri de anunțuri, strategii de campanie și obiective de afaceri. Aceștia știu ce funcționează și ce nu funcționează și pot vedea adesea tot felul de soluții creative la care nu ați putea veni niciodată pe cont propriu.

 • Aici la SmartPPC credem că afacerea ta ar trebui să conducă campaniile de marketing și nu invers. Ne asociem și colaborăm cu clienții noștri pentru a le înțelege obiectivele de afaceri, astfel încât să putem dezvolta programe de marketing pe mai multe canale, cu implicare totală, care să atingă aceste obiective, și chiar să le depășească. Suntem propriul tău specialist în marketing, o echipă de experți gata să planifice, să execute și să optimizeze campaniile potrivite de promovare a site-ului tău.

 • Când vei lucra cu SmartPPC, vei avea un manager de cont dedicat și experimentat. Este posibil să ai interacțiuni cu alți membri ai agenției, dar vi avea întotdeauna o linie directă și datele de contact ale managerului de cont.

 • Cu SmartPPC, plătiți o taxă lunară fixă pentru ca noi să vă gestionăm conturile de reclamă plătită. Veți plăti direct către Google, Microsoft și alți agenți de publicitate. Rezultatul este că veți ști întotdeauna EXACT cât de mult ne plătiți pe noi față de cât plătiți platformelor de publicitate.

 • Multe agenții au o rotație a clienților incredibil de mare. Pentru a combate această fluctuație, acestea vă vor bloca într-un contract pe termen lung (de obicei pe 12 luni).

  Rotația noastră este extrem de scăzută. Odată ce aducem un client la bord, acesta tinde să rămână cu noi pentru o perioadă lungă de timp. Avem mai mulți clienți cu care lucrăm din 2016.

  Găsim clienți care se potrivesc cu valorile și stilul nostru de lucru și colaborăm cu ei pe termen lung.
  De aceea, nu vă blocăm într-un contract pe termen lung. Suntem încrezători că putem obține rezultate imediate pentru clienții noștri cu ajutorul reclamelor prin promovarea plătită.

Suntem specializați în generarea de lead-uri locale pentru întreprinderile mici. Ne concentrăm pe obținerea de noi clienți prin activități de promovare plătită pe diferite canale de comunicare – motoare de căutare sau rețele de socializare (Google, Bing, Facebook, LinkedIn,).

Iată un exemplu de câțiva dintre clienții pe care îi ajutăm:

 • Antreprenori
 • Dentiști
 • Avocați
 • Companii de turism
 • Consilieri financiari
 • Educatori
 • Consilieri
 • Veterinari
 • Magazine cu amănuntul

  Nume *

  Email *

  Telefon

  Link website *

  Platforma de promovare*

  Buget promovare / luna (in lei)*