campanii ppc bucuresti

Campanii PPC Inteligente

Campanii PPC gestionate inteligent, îmbunătățite prin tehnologie de ultimă oră, date concrete și oameni extraordinari.

Experienta in campanii PPC

Pentru a obține cele mai bune rezultate din campaniile de căutare plătite este nevoie de ani de experiență. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Campanii PPC Outside The Box

Abordarea noastră în ceea ce privește serviciul de promovare prin Google Ads este condusă de intuiții creative și decizii bazate pe date pentru a oferi clienților noștri campanii PPC de mare impact.

Gestionare campanii PPC Bucuresti

SmartPPC este o agenție PPC din București care se specializează în a ajuta IMM-urile și avocații, psihologii, nutriționiștii, antrenorii personali sau orice altă profesie liberală să își maximizeze numărul de clienți și vânzările onlineLa SmartPPC, ne-am construit o reputație în a ajuta companiile să își împlinească obiectivele PPC – fie că este vorba de reducerea costurilor cu lead-urile, de îmbunătățirea ratelor de conversie sau de creșterea ROI-ului – printr-o strategie de campanie inteligentă.

Suntem pregătiți să îți gestionăm portofoliul de promovare pe toate platformele majore, inclusiv Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Google Shopping și YouTube. Când vrei să începem?

La SmartPPC, nu există presupuneri atunci când vine vorba de gestionarea unei campanii PPC. La urma urmei, datele se află în centrul a tot ceea ce facem. Echipa noastră valorifică datele campaniei, datele demografice și datele afacerii tale pentru a adapta procesul de promovare online a site-ului ținând cont de fiecare aspect important din cadrul fiecărei campanii.

Oferim soluții inteligente de gestionare a campaniilor PPC pe mai multe platforme de promovare online. Scopul nostru este simplu –  să vă ajutăm să vă învingeți concurența prin gestionarea campaniilor PPC. Cum vom face asta?

Prin structurarea unor campanii PPC riguroase, reclame creative și luarea deciziilor bazate pe date concrete.

De mâine ești în topul căutărilor

Acordând atenție detaliilor, reușim să depășim performanța altor agenții PPC din București și România. Indiferent dacă administrați un start-up ambițios sau ești un avocat, psiholog, nutriționist, antrenor personal sau altă profesie liberală, SmartPPC îți oferă informații și direcție strategică pentru a obține rate de conversie mai mari și mai mulți clienți.

Ce trebuie să ști despre campaniile PPC?

 • Bugetul diferă în funcție de mai mulți factori – locația unde vrei să te promovezi, competiția în piață – dar bugetul minim pentru a începe o campanie PPC ar trebui să fie de 50 lei / zi (fără taxele de administrare a campaniei de promovare).

 • SmartPPC vă va monitoriza clicurile PPC cu ajutorul unor algoritmi avansați de tip machine learning. Astfel vom putea separa potențiali clienții reali de competitori sau de roboții care vor să vă epuizeze bugetul. Vom bloca accesul competitorilor și al roboților pentru a nu mai putea pe viitor să apese pe reclama ta. În plus, vom înainta o cerere către Google pentru rambursarea sumei pierdute pe acele click-uri.

 • Dacă îți folosesc numele în anunț, iar acesta este marcă înregistrată, puteți depune o plângere la Google.

  Dacă nu îți folosesc numele, de obicei nu ai de ce să vă faceți prea multe griji. Costurile lor de clic vor fi de obicei de 10 ori mai mari decât ale dumneavoastră (CTR mai mic, QS mai slab) și, adesea, vor observa că nu este profitabil și vor renunța.

Contactează-ne și hai să facem treabă!

  Nume *

  Email *

  Telefon

  Link website *

  Platforma de promovare*

  Buget promovare / luna (in lei)*