campanii ppc bucuresti

Campanii Facebook Ads

Iți oferim servicii și campanii Facebook Ads eficiente și targetate.

Promovare Facebook Ads

Promovarea prin Facebook Ads este perfecta pentru promovarea magazinelor online.

Reclama pe Facebook

Reclamele pe Facebook sunt foarte utile pentru afacerile la început de drum.

Campanii
Facebook Ads

Iți propunem servicii de promovare Facebook Ads prin campanii PPC Facebook Ads. Realizăm reclame Facebook eficiente cu buget reduse. Hai sa discutam despre proiectul tau! Trăim într-o lume digitală, nu se poate nega acest lucru. Cu platforme precum Facebook, Instagram și LinkedIn, care fac conținutul mai ușor de consumat ca niciodată, există o oportunitate uriașă pentru branduri de a comunica cu clienții noi și existenți. Echipa noastră de specialiști PPC creativi livrează numeroase campanii Facebook Ads de succes pentru partenerii noștri. Lăsați-ne să facem același lucru pentru dvs.

Servicii de promovare Facebook Ads

Serviciile de promovare Facebook Ads au redefinit modul în care brandurile comunică cu publicul lor țintă. Aceasta oferă posibilitatea de a realiza campanii Facebook Ads foarte bine direcționate la un nivel scalabil pentru a stimula generarea de lead-uri și venituri. Angajamentul nostru de a dezvolta și de a oferi experiențe bazate pe date care să conducă la conștientizare, să cultive relații, să crească conversiile vă va ajuta să spargeți obiectivele de afaceri.

 • Facebook este cea mai importantă platformă de social media, ajungând la aproape 65% dintre utilizatorii de internet. Împreună cu faptul că platforma găzduiește aproximativ 3 miliarde de utilizatori activi, există o mare probabilitate ca publicul dvs. țintă să navigheze pe Facebook în timp ce citiți aceste rânduri.

  Datele stau la baza publicității pe Facebook, facilitând acuratețea personalizării, direcționarea și optimizarea continuă. La SmartPPC, echipa noastră livrează strategii și campanii Facebook Ads și Instagram pentru partenerii noștri, combinând conținutul creativ cu analiza datelor pentru a asigura un ROI pozitiv.

  Deși Facebook oferă un potențial uriaș, este nevoie de un anumit nivel de cunoștințe și experiență pentru a livra campanii PPC succes. Aici intervenim noi. Ori de câte ori aveți nevoie de ajutor și expertiză, SmartPPC vă oferă creativitatea și experiența de care aveți nevoie pentru a obține promovare online de succes.

 • Instagram este o mină de aur absolută pentru întreprinderi de toate formele și dimensiunile. În prezent, platforma se mândrește cu peste 1 miliard de utilizatori activi și și-a consolidat poziția de platformă socială supremă pentru schimbul de fotografii și conținut video.

  Există, desigur, straturi în spatele unei campanii de succes pe Instagram. Acestea variază de la testarea diferitelor active până la importanța creativelor personalizate și a pâlniilor de conversie. Indiferent dacă afacerea dvs. dorește să genereze noi clienți potențiali, să stimuleze veniturile sau să extindă descărcările de aplicații, vă putem ajuta.

  Echipa noastră adoră să testeze, să optimizeze și să testeze din nou. Ghidați de date, activăm campanii Instagram ultra-selecționate care conectează punctele dintre branduri și oameni pentru a vă viza publicul la momentul potrivit, în locul potrivit, cu formatul de anunț potrivit.

 • Extindeți-vă baza de clienți și numărul de clienți potențiali prin promovarea afacerii dvs. pe cea mai mare rețea socială B2B din lume. Uitați de măsurătorile vanitoase ale „like-urilor” și „comentariilor”. Noi ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult – ajutându-vă afacerea să maximizeze numărul de clienți potențiali și vânzările prin intermediul unei strategii bazate pe date.

  În esența sa, LinkedIn oferă capacități de targetare de neegalat, permițând agenților de publicitate să își vizeze publicul principal pe baza unor variabile precum titlul postului, industria, dimensiunea companiei și multe altele.

  LinkedIn evoluează în mod constant, iar SmartPPC evoluează odată cu el, punându-i pe clienții noștri în fruntea curbei. De la dezvoltarea strategiei inițiale, la segmentarea audienței și optimizarea campaniei, echipa noastră valorifică cele mai bune informații de date pentru a oferi partenerilor noștri campanii de succes pe LinkedIn.

Abordarea noastră față de promovarea prin campanii Facebook Ads

Creativitatea se află în centrul nostru. Specialiștii noștri în online marketing își alocă timpul necesar pentru a vă înțelege afacerea, pentru a se asigura că transmitem mesajul potrivit, către publicul potrivit, pe platforma potrivită.

Primul pas în realizarea unei campanii Facebook Ads este să vă definiți obiectivele. În timpul întâlnirii noastre de descoperire, ne scufundăm în afacerea dvs. pentru a vă înțelege obiectivele și publicul țintă. Acest lucru va ajuta la fundamentarea strategiei dvs. de promovare pe Facebook și a audienței țintă.

Luând în considerare liniile generale ale brandului dvs. și brief-ul creativ, echipa noastră va produce o serie de anunțuri creative și atractive care vor fi utilizate pe LinkedIn, Facebook și Instagram. În general, recomandăm anunțurile bazate pe videoclipuri, deoarece acestea sunt mai atractive și rămân în feed-ul publicului țintă pentru o durată mai lungă.

Următorul pas implică crearea campaniilor Facebook Ads personalizate. Toate campaniile sunt configurate la un nivel de detalii, cu o urmărire precisă pentru a permite optimizări bazate pe date.

Ochii noștri sunt fixați ferm pe datele campaniei. Ne place să efectuăm teste A/B pe anunțuri și pagini de destinație pentru a înțelege ce funcționează cel mai bine. Nu facem niciodată presupuneri. Testăm, perfecționăm și testăm din nou.

De ce reclamă pe Facebook?

Urmăm o abordare bazată pe date pentru a dezvolta campanii Facebook super eficiente pentru clienții noștri. Contactați-ne pentru a discuta cu un specialist în promovare pe Facebook și pentru a afla cum putem obține profituri folosind platforma media online cu cea mai rapidă creștere.

Hai să punem la punct strategia ta de promovare online.

  Nume *

  Email *

  Telefon

  Link website *

  Platforma de promovare*

  Buget promovare / luna (in lei)*