Promovare magazin online

campanii ppc bucuresti

Campanii PPC Inteligente

Campanii PPC gestionate inteligent, îmbunătățite prin tehnologie de ultimă oră, date concrete și oameni extraordinari.

Experienta in campanii PPC

Pentru a obține cele mai bune rezultate din campaniile de căutare plătite este nevoie de ani de experiență. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Campanii PPC Outside The Box

Abordarea noastră în ceea ce privește serviciul de promovare prin Google Ads este condusă de intuiții creative și decizii bazate pe date pentru a oferi clienților noștri campanii PPC de mare impact.

Promovare magazin online

Dacă ești un căutarea unor servicii de promovare magazin online, atunci ai ajuns unde trebuie. Google Shopping este o platformă prin care poți genera venituri serioase pentru afacerea ta prin promovarea magazinului online. În general, costurile de achiziție sunt mai mici și ratele de conversie sunt mai mari în comparație cu anunțurile de căutare Google.

Costul pe clic (CPC) tinde să fie mai mic în majoritatea campaniilor de Google Shopping, în comparație cu campaniile de căutare similare. Prin gestionarea meticuloasă a campaniilor de promovare a unui magazin online prin Google Shopping, putem să vă oferim un trafic mai bine direcționat pentru bugetul dumneavoastră de marketing.

Listele de produse apar în mod implicit atât pe pagina de rezultate a motorului de căutare (SERP), cât și în cadrul Google Shopping, ceea ce oferă o acoperire și mai mare pentru magazinele online. Promovați-vă produselor către un public cu intenții ridicate de cumpărare și atrageți mai multe tranzacții prin acest serviciu de promovare magazin online.

SmartPPC are experiență în ceea ce privește promovarea magazinelor online prin Google Shopping. Vă vom ajuta să vă creați contul Merchant Centre, să configurați feed-ul produsului, să optimizați variabilele produsului și să vă puneți campania în funcțiune în cel mai scurt timp.

De mâine ești în topul căutărilor

La SmartPPC, specialiștii noștri creativi și cercetătorii noștri de date lucrează pentru a se asigura că toate campaniile noastre de promovare magazin online prin Google Shopping generează cele mai bune rezultate și cel mai bun randament al cheltuielilor de reclamă (ROAS). Indiferent dacă nu ați mai apleat până acum la promovare magazin online prin Google Shopping sau dacă simțiți că agenția dvs. existentă este neperformantă, dați un telefon echipei noastre de experți astăzi.

Ce trebuie să ști despre promovarea magazinelor online prin Google Shopping

 • Primul pas este implementarea feed-urilor de produse, care pune bazele succesului întregului dvs. cont. Acest lucru implică conectarea magazinului dvs. online la Centrul comercial Google.

  Specialiștii noștri în produsul Google Shopping vor optimiza toate zonele din feed-ul de date pentru a maximiza ROI. Aceasta include titlurile produselor, descrierile, imaginile, etichetele personalizate și strategiile de licitare. Un flux de date bine pus la punct asigură o vizibilitate și vânzări mai mari la un cost redus. Un feed de produse prost optimizat va împiedica performanța și va duce la rezultate mai slabe.

  Echipa noastră are experiență în gestionarea campaniilor profitabile de Google Shopping. Sunteți gata să vă dezvoltați cu SmartPPC?

 • Care este bugetul optim pentru promovarea unui magazin online prin Google Shopping? Google taxează pe baza unui model de cost per clic, de fiecare dată când se face clic pe anunțul dumneavoastră. CPC variază în funcție de verticală, în funcție de o serie de factori, inclusiv concurența de pe piață, optimizarea feed-ului, structura campaniei și scorul de calitate.

  Atunci când am derulat campanii de promovare magazin online atât prin Google Shopping, cât și prin campanii de căutare, am stabilit că, de obicei, campaniile de promovare magazin online prin Google Shopping oferă un CPC mai mic decât cele de căutare. Principalul beneficiu în acest caz este că putem să extindem bugetele de marketing ale clienților noștri.

  Cerințele bugetare vor depinde de obiectivele dvs. de marketing și de numărul de articole pe care doriți să le promovați în cadrul campaniei de cumpărături Google. În general, recomandăm o investiție lunară minimă de 1.500 de lei pentru comercianții mai mici, 7.000 de lei pentru comercianții de dimensiuni medii și peste 10.000 de lei pentru site-urile de comerț electronic mai mari.

 • Fiecare magazin online are nevoie de o campanie de Google Shopping, pentru a crește gradul de awearness a mărcii și a crește vânzările. În linii mari, aceasta se reduce la patru componente principale: Feed de produse, structura campaniei Google Ads, licitații și optimizări.

  Agenția noastră de cumpărături Google oferă un serviciu complet gestionat pentru clienții noștri, de la configurarea inițială a feed-ului în Google Merchant Centre până la gestionarea zilnică a campaniei, inclusiv optimizarea ofertelor, eliminarea traficului irelevant și strategii day-parting.

  Gestionarea cumpărăturilor Google este în ADN-ul nostru. Ne vom asigura că produsele dvs. sunt afișate pentru publicul relevant și vom încuraja mai mulți consumatori să vă viziteze site-ul web.